július 2013

És a végére egy kis bor

Július 31., szerda

 

 

Eljött az utolsó nap is. Délelőtt Orsi anyukájával megnéztük a nagyrédei borászati üzemet, amit nagyon érdekesnek találtam, vettem két üveg nagyrédei bort is.

Aztán lassan összepakoltam, elköszöntem mindenkitől, és Orsi kivitt engem Gyöngyösre a buszhoz.

Vízvezeték, tv-sek, málna, állattanya, avagy majdnem minden

Július 30., kedd

 

 

 

Tegnap nem tudtuk eladni az összes málnát, ezért reggel kiraktuk a maradék árut a trafiknál. Laci bá szólt, hogy csavart kéne venni, ezért elmentünk a csavarboltba, majd kivittük a karácsondi földre, ahol a vizet csinálták.

Jó dolog málnát árulni

Július 29., hétfő

 

 

Vasárnap a pihenés napja... vagy mégsem...

Július 28., vasárnap

 

Málna minden mennyiségben

Július 27., szombat

 

Ismerkedés a Benedek családdal

Július 26., péntek

 

Fényképek - Vidék Kaland 2.0

A 2013-ban készített fényképeim, a második vidéki kalandom során. Figyelem: a közel 500 fénykép között a sorozatképek miatt sok az ismétlés. :)

A képek itt: http://www.flickr.com//photos/bekekaroly/sets/72157634748170996/show/with/9340540843/

 

 

Levél az óriástól

Ma reggel egy levél fogadott az asztalomon. Tudni illik, tegnap (szombaton) egész nap távol volt a magyar fiúcska. Közös programja volt a többi kalandorral. Mikor felkeltem már elment, s mire hazajött már aludtam. Nem tudtam vele beszélni, de szerencsére egy levélben leírta nekem hogy telt a napja. Erőst kalandos és élménydús lehetett, ahogy azt én, a leírása alapján elképzelem:

Kedves Krónikás!

2. nap: Csapatdinamika a szőlőcsonkítás mentén

Már előre érzem, hogy ennek a napnak a leírása rövidebb lesz, mint amit megérdemelne, ezért előre ígérem, hogy a héten még bőségesen pótolom a hiányt. Pedig a második nap a csapatalakulásé és a nagy megfejtéseké!

Búcsúzás - Vidék Kaland 2.0, ötödik nap

A tervem sikerült, és hajnali öt órakor meglepően frissen ébredtem. Nem tudom, hogy az utolsó nap gondolata vagy valami más miatt, de nagyon gyorsan keltem ki az ágyból. Fél hatkor már úton is voltam Tiszacsege felé, hiszen egy-két dolog miatt készpénzre volt szükségem, és a legközelebbi bank automatát csak ezen a 10 kilométerre levő településen találtam.