október 2012

Lecsengés

A válasz, a pont a kezdeti kérdőjel után: Nos, mit is akar a jogász vidéken?

A palackozás után a pincészet borásza viccesen megjegyezte, hogy úgy látja, ez a lány felkavarta itt az állóvizet ;-) Nos megvallom, az én városi állóvizemet és eddigi elképzeléseimet is felkavarta a vidék kalandom elmúlt pár napja…

 

5. nap: „ Nincs kivételezés a lánnyal!”

Tavaly az itt kalandozók egész héten barackot szedtek – akkor ugyanis annak volt aktualitása. Hallottam történeteket erről: ennek megfelelően elönyveltem magamban, hogy iszonyú szerencsés vagyok, hogy nekem ezt nem kell csinálnom. Létráramászni, csimpaszkodni a fán, ládákat cipelni…

4. nap: Interjúk és palackozás a pincében

A feladat ugyanaz, mint az eddigiek. Az az egy tartja bennem a lelket ebben a vad melegben, hogy imádom a csapatot, akikkel együtt dolgozom. Végtelen sok történetet meséltek, benne lettem a mindennapjaikban, és ezért végtelenül hálás vagyok.

3. nap: Farm-fitness

A lelkesedés még tart, ehhez sokat hozzátesz az, hogy képes voltam ma reggel is gyakorolni azt az eddig nem létezőnek hitt tulajdonságomat, hogy pontos vagyok:-) 5.45-re ismét megjelentem, munkakezdésre várva, Laci – ahogyan eddig is minden nap – kiosztotta a feladatokat.

2. nap: Egymásra találtunk.

1. nap: „Szánccsá’ Barbie!”

Hol volt, hol nem volt… talán igaz sem volt: Képes voltam 5.45-kor munkakezdésre gyülekezni. A virágos gumicsizmám ismét szívélyes fogadtatásra talált :-), de legalább valamennyire láthatóvá vált rajtam az agrár élet iránti elköteleződés. :-)

0.nap: Hello Barbie!