Kecskemét

Nyomtatóbarát változat

 

Szóval Kecskemét.......... :)

 

 

 Vasárnapi délutáni érkezés némi bonyodalom és túlszervezés után, kb. 17 óra körül, a fogadó gazda úton hazafelé a szlovéniai programról :)

 

A "kedves" buszsofőrnek köszönhetően sikerült rossz helyen leszállni, de szerencsésen megtaláltak a helyszín leírása után :) :)

Kis csapatunk így már összeállt, Kristóf (szintén Kalandor) a fogadó gazda édesapja és szerény személyem :) Mivel akkor árnyékban is kb. 600 fok volt, hát irány Kecskemét legjobb fagyizója, ahol az alap az minimum 3 gombóc fagyi/fő :) :) Fagyizás közben hallottunk pár történetet a gazdaság életéből, többek között Samu bika barátkozási szokásáról a gazda édesapjával, aminek majdnem nagyon rossz vége lett :(

Szerencsére minden jóra fordult, a gazda édesapja jó egészségnek örvend, és Samu tovább gyarapíthatja azóta is a gazdaság szarvasmarha állományát, ami nem is kicsi! :)

 

Fagyizás után megyünk is a tanyára, mert már várják vhol a korábban megbeszélt búza és szalma szállítmányt, amit fel is pakolunk a teherautóra és már visszük is a megbeszélt címre. Miután végeztünk, irány a szálláshely, ami a városban volt, a szülői házban. Kényelemes szállásunk volt, nyugodt helyen :)

 

Miután elszállásoltunk, irány a város, vacsorázni mentünk :)

Szerencsére a városban akkor zajlott a Bor és pálinka fesztivál, így nem is volt kérdéses, hogy hol vacsorázunk :)