Kata - 0.nap - Kalandra fel!

Nyomtatóbarát változat

Itt a vakáció, hát hogy töltsük el
Kirúgunk a hámból, kalandra fel!

 

Végre elérkezett ez a nap is, melyet annyira vártam. Április 25. a meghallgatás után csak ábrándoztam róla, aztán mikor az a bizonyos email is megérkezett akkor már bele is élhettem magam. Elképzeltem nap mint nap milyen lesz az élet a Vidék Kalandon.

Szóval kelés vasárnap hajnali 4kor. Végül a telefon ébresztőjére nyíltak ki szemeim annak ellenére, hogy éjjel óránkènt néztem az időt vajon mikor kezdődik már a Kaland.

5.15re ahogy kellett kiértünk a Keletibe. Mindenki pontosan érkezett. Aztán Anita  vezetésével megkerestük az 1. vágányt ahol már várt ránk a vonatunk. Ketten cipeltük az újonnan vásárolt utazótáskámat...picit túlpakoltam...de minden belefért nagy örömömre. Elfoglaltuk a helyünket és elköszöntünk szeretteinktől.
Lassan telt el a 12 óra. Nézelődtünk, táplálkoztunk, kártyáztunk. Fotózgattam mert a táj már a vonatról is lenyűgöző volt! Otthon nem láttam még ehhez hasonlót!Az úton például arról is elmélkedtem, hogy a kedvenc tájképem a szalmabálák a horizonttal. Azt hiszem ebből itt kièlhetem magam.

 

Aztán végre elérkezett az este hét óra, a vonatunk fékezett és megérkeztünk Marosvásárhelyre, ahol szeretettel fogadtak bennünket. Ezután transzferre szálltunk és elvittek minket a közös vacsi helyszínére. Ahol a gazdáink és persze mi is izgatottan vártuk a Nagy találkát!Bemutatkozás:ifj. Birtalan István - Magyar Katalin-Károlyi Katalin. KATÁK! Rögtön kettő.

Nevetgélés. Nagyon jó volt az az úgynevezett első benyomás, melyet fel is oldottunk rögtön némi helyi pálinkával persze csak azért, hogy megágyazzunk a tokánynak a puliszkával.A vacsora után egy kis csevegés után István Marosszentgyörgyre vitt Bennünket, ahol a családi házuk van és ahol az 1 hetet eltöltjük.

 

István apukája, idősebb István már a teraszon várt Bennünket. Vele is még éjjel összeismerkedtünk.Majd 5 perc beszélgetés után megint bebizonyosodott milyen kicsi a világ és hogy Bátaszék a világ közepe.Utaztam ezen napon 12 órát vonattal és egy olyan családdal ismerkedtem meg akik nem egyszer jártak már Bátaszéken és rögtön közös ismerősökre is akadtunk!
Kalandra fel!

**************************************************************************************

 

Mivel foglalkozol?
A Bridgestone Magyarország Kft. marketingvezetőjeként a termékeinkhez (személyabroncsok, motorabroncsok, mezőgazdasági abroncsok, teher- és buszabroncsok valamint bánya-és földmunkagép abroncsok) kapcsolódó marketing tevékenységekért vagyok felelős, valamint a vállalatunk magyarországi kommunikációját irányítom.

 

Miért jelentkeztél a programra?
Nyitott és érdeklődő vagyok az újra! Ez a Kaland pedig egy teljesen új világot nyit meg számomra, mivel - kicsit elszakadva az irodai környezettől - lehetőségem nyílik betekinteni abba a környezetbe, ahol mezőgazdasági abroncsaink mozognak. Mindezt pedig szeretném közelebbről is megtapasztalni.

 

Mit vársz a programtól?
A különböző mezőgazdasági területeket szeretném közelebbről megismerni, azok működését átlátni, annak érdekében, hogy a mindennapi munkám során is hasznosíthassam ezt a tudást és mezőgazdasági partnereink igényeit jobban megértsem és kiszolgálhassam.

 

Van-e bármilyen mezőgazdasági tapasztalatod?
Nem rendelkezem operatív mezőgazdasági tapasztalattal. Inkább a másik oldalon állva, szántóföldi bemutatókon vettem részt, ahol cégünk kiállítóként jelent meg.

 

*****************************************************************************************

Napi beszámolók: