Jade - 2 nap - Telis tele vagyok jó érzésekkel.

Nyomtatóbarát változat

Na jó holnap már tényleg a legelső lépéstől részt veszek a folyamatban, és tehenet fogok fejni, de ma még nem tudok ilyen élményről beszámolni. Azt mondják az itteni levegőtől alszok ilyen jól, én is így gondolom :)
Na de 8-kor azért elindultunk ma is a tejútra. Utána az üzemben egy kis címkézéssel kezdtük. Itt brandesedik az előzőleg gondosan elcsomagolt sajt, megkapja a szép címkéjét. Ezután a csomagolóban segítettem ismét. Itt van a legtöbb feladat egy fázisban, így elkél a segítség. Jól érzem magam, megismerhetek mindenkit, sokat nevetünk, már szinte olyan érzésem van mintha régóta itt dolgoznék, olyan hamar befogadtak maguk közé.
Munka után Gyuri bácsi felesége várt finom ebéddel, mint minden nap. A táj, az emberek mellett a finomabbnál, finomabb házi ételek fognak hiányozni a legjobban már most tudom.
Ma például ismét édesnek gondoltam a sóst, ez volt a ribizlileves. Finom, savanykás izű leves, jól esett a sok munka után. Persze mondanom se kell, hogy a legtöbb étel hozzávalói nem a boltból valók. Tudtam, hogy nem itt fogom elkezdeni a diétát :)
Ma volt szerencsém megismerni Gyuri bácsi lányát és annak családját is. Itt saját fekete ribizliből készült lekvárral ettem a...hát a nevét csak nem sikerült megjegyezni, de olyan volt mint a fánk :) Ennyi pozitív élmény után, az ember nem is tudja már, mi jöhet még?!
Mai napon egyik fénypontja, Dömpi volt, a vizsla kölyök, mivel imádom a kutyákat.  Aztán a gyerekek a hegyoldalában lévő focipályára mentek játszani a többi falubéli gyerekkel.
Minden olyan szép és békés. Telis tele vagyok jó érzésekkel.

Na de mostmàr megyek aludni, különben reggel nemcsak a tehenek de én is bőgni fogok :)

Napi beszámolók:
Jade - 0 nap - Egy hétre vidékre költöztem
Jade - 1 nap - Ez nem is olyan jó, mint gondoltam….
Jade - 2 nap - Telis tele vagyok jó érzésekkel.