Szakmai út a résztvevőknek - Lengyelország

Nyomtatóbarát változat

Az AGRYA 2011. július 17-20 között szakmai utat szervez Lengyelországba, Krakkó környékére. A szakmai út a vidékfejlesztéshez kapcsolódóan három fő területtel foglalkozik: a gazdáknak nyújtott szaktanácsadás rendszere, a LEADER helyi vidékfejlesztési csoportok működése, tevékenysége és a falusi fiatalokkal foglalkozó nonprofit és állami szervezetek tevékenysége. Részletes program várhatóan július 5. után lesz elérhető.

Az AGRYA korlátozott számban biztosít helyet a kiutazó csoportban a Vidék Kaland Program résztvevőinek is.

Az utazás gépkocsikkal történik, a költségek hozzávetőleg 50%-át az AGRYA fedezi. A résztvevők részvételi díja személyenként 20.000,- forint, amely tartalmazza az utazás, a szervezett szállás és étkezés költségeit.

A Vidék Kaland Program résztvevői László Anita projekt koordinátornál jelezhetik előzetes részvételi szándékukat legkésőbb 2011. július 1-jéig. A jelentkezéseket a rendelkezésre álló helyek függvényében beérkezési sorrendben teljesítjük. A részvételnek további feltétele, hogy a résztvevő az élményeiről, tapasztalatairól beszámoljon a www.videk-kaland.hu weboldalon keresztül, hasonlóan a magyarországi gazdaság látogatásokhoz.