Zöld Márton blogja

záróbuli

 

lovacska.jpg

 

 

Még adós vagyok az utolsó nap beszámolójával, hát következzék.

 

A kemping ahova mentünk nagyon szép. Amint megérkeztünk csobbantam a holtágban és úsztam egyet.(klikk a címre fent!)>

 

média & buli

Reggel kelés; tudtuk előre, hogy a mai nap már nem lesz olyan nehéz! Kati volt megint kedves furikázgatni minket - sok dolga van, nem is tudom, hogy van mindenre ideje.

 

A rétre lementünk kicsit traktoroztunk. Majd jött a szponzor embere (AGROBIO) és interjút készített velünk. Voltak olyan kedvesek, hogy vissza is vittek ideiglenes otthonunkba.

 

lovak

A reggeli négyórás kelés után még ejtőztem egy kicsit a lakókocsiban. Hattól homoklapátolás; útban van a csarnok melletti homokkupac. Bőséges reggeli után most lovak után takarítottuk az elpotyogtatott dolgokat.

Kiadósan megebédeltünk, majd egy kis pihenés következett.

 

gulya

Reggel négykor kezdtünk, segédkeztem a szemes takarmány őrlésében, majd zsákolásában. Délelőtt tehének után takarítottuk a .....

 

Délután a gulyához kimentünk a legelőre. A meglegeltettük a gulyát. A borjak a lakoma végén már nagyon vidámak voltak. Cikáztak jobbra-balra-föl-alá.

első éjszaka

Az első éjszaka jól telt. A lovacskák csendben voltak reggel négyig; akkor szoktak kelni. Meg vagyok velük elégedve :-)

utazás

A nagy hőségben elvonatoztunk Tiszalúcra, órás késésekkel...

Vacsora, majd szabad ég alatt fogok aludni egy hintán, lóistálló mellett (a lakókocsiban is van hely). Remélem a lovak nem fognak hangoskodni éjszaka. Megsimogattam néhányat, hátha haverok leszünk :-)

kevesebb mint egy hét

Ha minden igaz, a hét utolsó napján kezdődik számomra a Kaland. Többszöri egyeztetés után sikerült megtalálni a mindenkinek alkalmas időpontot. Nem is bánom, hogy néhány héttel később megyek, mert kicsit hosszabbak az éjszakák mint a napforduló heteiben. A hosszú nappal nem a kedvencem. Éltem már északabbra és ott az említett időszakban este 11- fél 11 körül sötétedett. Az nem tetszett.