Pál-Kőrösi Zoltán blogja

Utolsó nap

Sajnos a mai nap reggele erős lehűlést, borult időt, és csakhamar esőt hozott. Így hiába készült mindenki, az időjárás lefújta a szedést.

Délelőtt megérkezett az AGRYA-től Anita és Tomi. Ernővel és velem interjú készült, majd bemutattuk, hogy is megy a dinnyepakolás. Tomi állta a sarat, mindkét értelemben. :-)

Negyedik nap

A mai napon az időjárás kedvezően alakult, az eső egész nap elkerült minket.

Harmadik nap

A tegnapi vihar után vártuk, hogy reggel szikkadjon valamit a föld. Fél 11 körül jött értem Csabi a hírrel, hogy indulunk! Ernő egész reggel bőszen nézte az időjárás-előrejelzést, és meg volt győződve róla, hogy a nap a mienk!

Második nap

Reggeli után Ernő jött értem, és indultunk a két dinnyeföldre kitenni az éjszakára elhozott négy szivattyút. Én nem tudom, vagy félnek egyedül a sötétben ezek a szivattyúk, de egy biztos, éjjelre nem maradhatnak kint a földeken... :-)

Első nap, érkezés!

Még múlt héten egyeztettem fogadó gazdámmal, Süli Ernővel, hogy mikor érkezzek. Így ma, hétfőn meg is érkeztem a megbeszéltek szerint Kunágotára.

Ernő egy izgő-mozgó, nyughatatlan alkat, aki mindig dolgozik, megy, halad, csinálja, valami erős belső késztetéstől hajtva. A szemén is látszik az elszántság. És persze a sok munka is.