Madarassy-Nagy Attila blogja

Én már jártam Csodaországban

Legnagyobb meglepetésemre Tibi (fogadógazdám) megjelent fejésidőben, mondván, hogy eladta az egyik kis borjút, azt, ami az érkezésünk napján született és elvinné az új tulajhoz, de ha már úgy is utazgat megmutatná a helyi látványosságokat is. Hát persze hogy volt kedvem....

Ma pásztor leszek...

   Ez előttem álló nap során megtanulom milyen is a pásztorok élete. Hajnali ébredés, kávé de a reggelire hiába vártam, fontosabbak az állatok.

100 tehén naponta kétszer...

   Harmadik nap reggele, kávé, reggeli és az elmaradhatatlan pálinka. Már tanultam az előző nap eseményeiből, jól bereggelizem, ki tudja milyen ujjabb "csodát" mutatnak ma nekem.

Második napom Székelyföldön

A második nap teljes egészében magán viselte az előzőnap "Welcome garden party-ján" megélt élmények hatását.
Korai ébredés, kávé és a tudat hogy a mai napot "szénakészítéssel" töltjük. A lekaszált szénát bebálázzuk és eltesszük télre.

Indul a Kaland...

Indul a Kaland!

 

Vidéki Kaland felkészítő nap

Péntek, reggel 6.00.
A megszokott módon a telefonomból üvöltő Metallica ébreszt. Félig ébren teszem fel a kötelező és elmaradhatatlan reggeli ébresztő kávém. Aztán készülődés, irány a szekrény, keresem az aktuális napi hangulatomhoz leg inkább illő színű inget, ma legyen kék, kék finom halszálkákkal... de ÁLJ!