Tuba Dorottya Hedvig blogja

Jártamban-keltemben Szegváron

Utólag belátom, hogy nem volt bölcs dolog nem egyből írni a blogot, a Szentesi kalandom idején…és nem azért, mert az élmények bármennyit is halványultak volna..viszont ennek is vannak előnyei, mégpedig az, hogy így írhatok a „kaland” utóhatásairól, amiről így időszerű írni…egyébként  azóta megtapasztaltam, hogy igenis a paprika ideális nyár eledel, leginkább a nagy melegben! Lehet, hogy  a törökök is ezért szeretik!?

Kalandozások a Dél-Alföldön és az időben

Ha belegondolok nekem ez a kaland nem csak térbeli, hanem egyfajta időbeli utazást is jelentett. Hiszen Szentesen még mindig működik tész,

Szentesen, paprikás hangulatban

Hello mindenki!
Vasárnap érkeztem meg Szentesre, Bakó Dánielhez, aki paprikatermeléssel foglalkozik. Elég komoly szinten és technológiával. Már tegnap annyi infóval látott el, hogy most úgy érzem, h már egy hete itt vagyok, olyan sok új dolgot hallottam és láttam.

Lengyelországi kaland

Már ideje volt egy blog-indító írást összeszerkesztenem nekem is, úgyhogy most belevágok. Nekem annyival könnyebb a helyzetem, hogy kalandorkodásom nem a beígért 50 fokos üvegházban kezdődött (ami késik nem múlik ;), hanem egy Lengyelországi tanulmányúttal.